HR Business Partner

Job description

Automation is een engineering bedrijf. Het omvat een competence center voor ‘low voltage electrical power’– en ‘datacenter facilities’-oplossingen. Met meer dan 50 medewerkers beschikken we over de kennis, ervaring en expertise om gemeenschappelijk ontwikkelde toepassingen voor – en met – onze klanten te leveren.

We investeren echter niet alleen in onze klanten. Onze medewerkers zijn minstens even belangrijk. Vanaf de opstart voorzien we een degelijke opleiding. Op langere termijn zorgen we voor een waardevolle opvolging en bieden we je de mogelijkheid om je kennis te blijven ontwikkelen. Daarnaast hechten we een groot belang aan heldere en korte communicatielijnen.

Door onze blijvende groei en omdat we willen blijven inzetten op een mensgerichte aanpak en de verdere ontwikkeling van het talent in ons bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een HR Business Partner om ons team te versterken.

 

Wat mag je verwachten?

Je krijgt de verantwoordelijkheid over het volledige HR-traject van onze medewerkers: van werving en selectie over onboarding, interne opleidingsmogelijkheden en mobiliteit tot career planning en performance management. Ook zal je meewerken aan de ontwikkeling, professionalisering en verbetering van het HR beleid en dit in overeenstemming met de bedrijfsstrategie en – visie. Bij de implementatie van veranderingstrajecten zal je als change agent fungeren.

Onze medewerkers kunnen op jou rekenen als vertrouwenspersoon en je zal leidinggevenden ondersteunen bij het coachen van hun teams.

Je staat in voor de personeelsadministratie in samenspraak met het sociaal secretariaat, ondersteunt het beheer van het wagenpark en zal rapporteren aan de CFO.

Job requirements

  • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in HR of gelijkwaardig en vulde dit inmiddels aan met minimaal 5 jaar ervaring in een generalistische HR-rol.
  • Communicatief sta je sterk in je schoenen en je gaat zonder problemen gesprekken aan met zowel de medewerkers als het management.
  • Werken met mensen geeft je energie. Je bent dan ook empathisch en hebt een luisterend oor. Bovendien word je omschreven als discreet en een echte vertrouwenspersoon.
  • Je volgt je trajecten stipt op, informeert en neemt actie waar nodig.
  • Je bent een teamplayer, hebt een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Sociale wetgeving heeft weinig tot geen geheimen voor je.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een zeer goede kennis van het Frans en het Engels.
  • Indien je reeds in een industriële omgeving hebt gewerkt, is dit een plus.

 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een bedrijf met een vlakke structuur. Wij zijn in volle groei wat jou de kans biedt om mee te ontwikkelen. Je wordt omringd door ondernemende collega’s die samen the extra mile willen gaan. Op die manier voorzien we de beste service aan onze klanten en houden we steeds onze kennis up-to-date.

Uiteraard houden we ook rekening met een gezonde “work-life balance”. Tot slot bieden we jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen.

 

Ben jij onze missende schakel?

Stel je aan ons voor en kom kennismaken met Automation!
Solliciteren kan eenvoudig via onderstaande knop. We kijken ernaar uit om jouw CV te ontvangen!